Spouwmuurisolatie

Is uw woning van voor 1980 en heeft u woning een spouwmuur ? Dan kan een gespecialiseerd bedrijf uw woning binnen één dag voorzien van spouwmuurisolatie.

De spouw is een ruimte welk zich kan bevinden tussen de binnen- en buitenmuur van de woning. Deze ruimte is zeer geschikt om te laten opvullen met, hiervoor speciaal ontwikkeld, isolatiemateriaal.

Spouwmuurisolatie is een enorm effectieve manier om uw woning energiezuinig en comfortabel warm te maken. De woning zal minder warmte door de muren naar buiten laten, en dit zal een flinke besparing leveren op uw energierekening. Het kan u zelfs honderden euro’s per jaar schelen.

De isolatie van spouwmuren verdient zich binnen 3 tot 5 jaar terug, gezien de redelijk korte terugverdien tijd is spouwmuurisolatie een zeer verstandige manier om uw woning energiezuiniger te maken. Tevens is gebleken dat een goed geïsoleerde woning een korte verkooptijd heeft.

Een gespecialiseerd bedrijf komt uw muur inspecteren, tijdens deze inspectie wordt er gekeken of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Blijkt uw spouwmuur geschikt te zijn voor isolatie worden er tijdens de uitvoer kleine gaatjes in de buitenmuur geboord. Via een vulpistool blaast de werknemer het isolatiemateriaal, welk speciaal is ontwikkeld voor spouwmuurisolatie, in de spouwmuur. De gaatjes worden uiteraard na de werkzaamheden gedicht met specie zodat er niets meer van te zien is. Binnenshuis zal u tevens geen overlast hebben tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, de gehele uitvoer zal namelijk plaatsvinden aan de buitenkant van de woning.

Spouwmuurisolatie is dus een enorm snelle, makkelijke en effectieve manier om uw woning te laten isoleren. Als woning eigenaar zult al snel, na het toepassen van de maatregel, de verschillen merken is het niet met uw energierekening dan is het wel door het comfort verhogende eigenschap van deze isolatiemaatregel.